Практическо навлизане в Антропософската медицина - 6 /Заболявания и лечение на ендокринните и екзокринните жлези/

Submitted by admin 2 on Пон., 02/03/2020 - 08:21
Начало
Край
Място
гр.София, читалище "Проф.Андрей Стоянов", ул.Искър 62
Информация

Предстои Практическо навлизане в Антропософската медицина 6 - с тема "Заболявания и лечение на ендокринните и екзокринните жлези"

12.00ч. - 14.00ч. - лекция
14.00ч. - 14.15ч. - почивка
14.15ч. - 15.30ч. - практика из областта на антропософското терапевтично пеене и Евритмията във връзка с темата на лекцията.

 

 

* * *
 

Общността по Антропософска медицина включва лекари, терапевти, психолози, педагози, родители и хора, търсещи задълбочаване в познанието си за човека. Тя съществува и се развива вече над три години, като заедно преминахме през различни практически опитности по антропософска гласова терапия, по ритмично втриване, а в момента тече задълбочено модулно обучение по евритмия - с елементи на лечебната евритмия, както и работихме като група ежемесечно с вътрешни лекции, дискусии, практики.

Заниманията ни продължават с нова сила, като ще стъпят на изнесените от антропософският лекар д-р Инго Юнге лекции пред лекарите в Русия, който беше и наш скъп гост през август 2019 год.. Очакваме го отново от 3 до 6 април 2020 год. с лекционне семинар, както и с консултации на пациенти.

Заниманията ни ще бъдат съчетани с евритмични елементи, както и с гласови упражнения, подкрепящи съответната тема.
Изкуствата са неотменна част от работата ни, защото те не само осветляват и оживяват чисто интелектуалното познание, но и въздействат благотворно върху цялото ни същество.

Повече информация за предстоящите ни срещи и теми може да прочетете тук: http://med.anthrobg.net/bg/node/490

Моля, заявете участието си на и-мейл: dorina69@abv.bg

Това събитие е обявено тук само за информация, но участието на всеки се заявява на и-мейл или в лични. Това е важно, за да можем да осигурим нужната зала за бъдещите ни срещи.

За събиранията ни такса няма - можете да дарите според желанието и възможностите си, като средствата са за зала и за издаване на литература, свързана с Антропософската медицина.