Д-р Рудолф Хаушка

За коронавируса - по-страшен и от най-страшния звяр е собственият ни страх!

Submitted by admin 2 on Пет., 28/02/2020 - 09:23

Тъй като със сигурност предстои и в България да се обзаведем с болен/болни от коронавирус, нека си припомним казаното от Рудолф Щайнер и Рудолф Хаушка – негов последовател, за това на какъв принцип възниква грипното заболяване и съответно епидемията от него.<

Рудолф Щайнер и неговият последовател д-р Хаушка за това как възникват епидемиите (1)

Submitted by admin 2 on Съб., 08/02/2020 - 21:38

Да вземем съвсем просто явление. Да допуснем, че човек притежава фино усещане. Ако човек има фино чувство и се заслуша в друг говорещ човек, виждате, че е направо приятно, ако той говори красиво.

Създаването на анторопосфската козметична линия Dr.Hauschka Skin Care

Submitted by admin 2 on Съб., 24/06/2017 - 10:11

"Ако някой ден разберем ритмите на природата, това ще бъде природната наука в своята истинска форма.” /Д-р Рудолф Хаушка/
Роден през 1891 г. в Австрия, химикът д-р Рудолф Хаушка е любознателен ученик, чийто младежки апетит за познание е съчетан с вкуса му към приключения. След като е служил в австрийската армия през Първата световна война, той започва серия пътувания и проучвания, завършвайки с връзката си с новото, процъфтяващо антропософско движение на д-р Рудолф Щайнер.

Нови пътища за производство на антропософските лекарства

Submitted by admin 2 on Вт., 20/06/2017 - 13:56

Рудолф Щайнер беше казал, че трябва да се търсят и да бъдат намерени нови пътища за производството на лечебни средства. Когато години наред се подхранва стремежът да се последва този апел, постепенно става ясно, че има три съществени неща, които трябва да се вземат под внимание. Първото е следното: От историята на сътворението знаем, че човекът е първородния в творението и едва в течение на планетарното развитие са се появили природните царства като излъчени от човека (човечеството). Природата следователно е част от самите нас.