Практическо навлизане в Антропософската медицина - 3 /Заболявания и лечение на сърдечно-съдовата система/

Submitted by admin 2 on Съб., 07/12/2019 - 07:52
Начало
Край
Място
гр.София, читалище "Проф.Андрей Стоянов", ул.Искър 62
Информация

Предстои поредната среща на групата по Антропософска медицина, на нейните съмишленици и приятели и Практическо навлизане в Антропософската медицина - 3, с темата:

Заболявания и лечение на сърдечно-съдовата система - от 12.00 до 14.00ч.

Пауза от 14.00 до 14.30ч

От 14.30 до 16.30ч. - Евритмия - подготовка за представянето на евритмичната група на Коледния празник във Валдорфското училище.

 

 

Общността по Антропософска медицина включва лекари, терапевти, психолози, педагози, родители и хора, търсещи задълбочаване в познанието си за човека. Тя съществува и се развива вече над три години, като заедно преминахме през различни практически опитности по антропософска гласова терапия, по ритмично втриване, а в момента тече задълбочено модулно обучение по евритмия - с елементи на лечебната евритмия, както и работихме като група ежемесечно с вътрешни лекции, дискусии, практики.

Заниманията ни продължават с нова сила, като ще стъпят на изнесените от антропософският лекар д-р Инго Юнге лекции пред лекарите в Русия, който беше и наш скъп гост през август. Очакваме го отново, но дотогава нашата работа продължава!

Заниманията ни ще бъдат съчетани с евритмични елементи, както и с гласови упражнения, подкрепящи съответната тема.
Изкуствата са неотменна част от работата ни, защото те не само осветляват и оживяват чисто интелектуалното познание, но и въздействат благотворно върху цялото ни същество.

Повече информация за предстоящите ни срещи и теми може да прочетете тук: http://med.anthrobg.net/bg/node/490

Моля, заявете участието си на и-мейл: dorina69@abv.bg

 

Това събитие е обявено тук само за информация, но участието на всеки се заявява на и-мейл или в лични. Това е важно, за да можем да осигурим нужната зала за бъдещите ни срещи.

За събиранията ни такса няма, единствено си разделяме разходите по залата, според броя участващи.